TEAM WORK MAKES THE DREAM WORK

Danial Moslemizadeh

Web engineer

Sertab Koça

Marketing Expert

Souren Bahrampour

Sales Professional

Loki

Spin specialist

Bij Codegenes draait alles om passie, innovatie en oplossingen. Ons team zit vol gedreven professionals die houden van uitdagingen en trots zijn op hun vak. Samen met onze klanten creëren we digitale producten waar we echt achter staan.

We zijn gepassioneerd over ons werk, en dat brengt ons verder dan anderen. Onze creativiteit, nieuwsgierigheid en vindingrijkheid stellen ons in staat om unieke oplossingen te bedenken. Met een diepgaand begrip van de digitale wereld, techniek, experience design en digitale impact, ontwikkelen we producten die uitblinken.

Wij bouwen op maat gemaakte websites voor starters en bieden abonnementen aan voor het MKB en grote bedrijven, waarbij we jouw site maandelijks optimaliseren. Daarnaast geven we marketing- en salestrainingen, zodat grote bedrijven onafhankelijk kunnen worden van externe marketingbureaus door een eigen marketingafdeling op te zetten.

We duiken diep in jouw markt en businessmodel, en denken vanuit onze expertise met je mee. Bij Codegenes ben je verzekerd van een partner die jouw digitale visie werkelijkheid maakt.